CLC-VECTA, de brancheorganisatie voor de beurs-, congres-, vergader- en evenementensector, voert samen met onder andere de NHTV Acadamy for Leisure een groot onderzoek uit naar de toekomst van de sector: Live Communication 3.0. Geer Schakel is lid van de werkgroep die het onderzoek begeleidt en werd door de NHTV geïnterviewd over zijn rol bij het project.

CLC-VECTA, de brancheorganisatie van de beurs-, congres-, vergader- en evenementensector, voert samen met onder andere de NHTV Academy for Leisure een groot onderzoek uit naar de toekomst van de sector: Live Communication 3.0. Belangrijke thema's van het onderzoek zijn de invloed van technologische trends op de sector en scenario's hoe live communicatie zich mogelijk zal ontwikkelen. Het onderzoek levert strategieën op die door bedrijven in de sector kunnen worden toegepast om in te spelen op de ontwikkelingen die op hen afkomen. 

Een stuurgroep uit de sector, met daarin onder andere RAI Amsterdam, Jaarbeurs, World Forum en Mansveld Expotech volgt het onderzoek. Geer Schakel is een van de werkgroepleden die scherp letten op de inhoud van de onderzoeksresultaten. Voor de maandelijkse nieuwsbrief van CLC-VECTA werd Geer geïnterviewd over zijn rol bij dit project. 

Klik op de link voor het volledige interview:
http://www.clcvecta.nl/over-cl...

2016-11-01-Geer-interview-NHTV-over-LC-3