Musis Sacrum in Arnhem zoekt een horeca-exploitant voor Mahler

2016-096-MK-MSA-2017-03-27-Sfeerbeeld-Mahler-2.jpg?mtime=20170501111724#asset:2663

Musis & Stadstheater Arnhem zoekt een gedreven horecapartner die een nieuwe impuls kan geven aan Grand Café Mahler, dat direct grenst aan concertgebouw Musis Sacrum in het centrum van Arnhem.

Musis & Stadstheater Arnhem heeft de ambitie om met het nieuwe Musis en daarna de renovatie van het Stadstheater de theaterervaring en de dienstverlening naar een hoger plan te tillen. De aandacht zal daarbij sterker worden gericht op de culturele programmering, de maatschappelijke en zakelijke evenementen in Musis en het Stadstheater, en de samenwerking in de stad.

Musis & Stadstheater Arnhem is daarom op zoek naar een horeca-exploitant die Mahler met veel energie als zelfstandige horecazaak wil gaan vormgeven. Gezocht wordt een exploitant die:

  • een aantrekkelijke en toegankelijke horeca in Mahler kan bieden voor de theater- en concertbezoekers en voor passanten.
  • een doordacht concept kan neerzetten met een zelfstandige aantrekkingskracht, een heldere positionering en daaruit voorvloeiend een uitnodigend interieur.
  • kwalitatieve en creatieve foodservice biedt aan (zakelijke) bezoekers die komen voor een evenement of congres in Musis en het Stadstheater (preferred partnership).

Gestreefd wordt naar opening van het vernieuwde Mahler aan het eind van dit jaar, 2017, zodat Mahler met het geheel vernieuwde Musis, dat geopend wordt in januari 2018, een frisse start kan maken. 

De procedure verloopt via twee selectieronden. Geïnteresseerde marktpartijen worden van harte uitgenodigd om daarvoor in te schrijven. Op 11 en 17 mei zijn kijkdagen gepland. Tot uiterlijk 8 juni 2017 kunnen geïnteresseerden voor de eerste selectieronde hun planvisie indienen.

Klik naar de site van Musis en download het aanmeldingsformulier en het memorandum. Daarin staat alle benodigde informatie.

De procedure zal namens Stichting Musis & Stadstheater worden begeleid door Geer Schakel van LAgroup. Alle vragen en correspondentie via: geerschakel@lagroup.nl en 06 - 5063 1673.