Anneke van der Horst

Anneke heeft iets met taal. Altijd gehad. Niks leuker dan met een rood potlood teksten van anderen te lijf gaan. Dat deed ze tijdens haar loopbaan bijna altijd bij adviesbureaus in de culturele en vrijetijdssector, met een uitstapje van vijf jaar bij een psychologisch adviesbureau. In 2012 richtte Anneke haar eigen tekst- en secretariaatsbureau op en sindsdien werkt zij in opdracht voor LAgroup en verschillende andere opdrachtgevers.

Over Anneke van der Horst

Thuis ...

is in een klein dorpje even ten noorden van Amsterdam. Eén autokwartiertje maakt het verschil tussen de drukte van de stad en een heerlijke landelijke rust. Daar run ik samen met mijn partner Frank een bed & breakfast. Hij verzorgt het ontbijt voor de gasten, als hij tenminste niet op 't water staat om les te geven voor z'n eigen kitesurfschool.

Op vakantie ...

wás altijd 't liefst fietsend in eigen land of buitenland met tentje en kookspullen achterop. De laatste 10 jaar, nu in huize Van der Horst 's zomers het geld verdiend wordt, waren dat vakanties verder weg waar in de winter de temperaturen aangenaam zijn. Tegenwoordig zoeken we het, met het oog op onze ecologische voetafdruk, wat dichter bij huis.