Erik Grootscholte

Erik voert sinds 2007 opdrachten uit voor LAgroup en richt zich op vraagstukken ten behoeve van commerciële vrijetijdsvoorzieningen, musea en gebiedsontwikkeling. Erik heeft vrijetijdwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft zich daarbij gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling. Aansluitend verdiepte hij zijn bedrijfseconomische kennis op de School of Business van Trinity College Dublin en recentelijk door een business course voor start-ups op Cambridge University. Erik adviseert met name over vraagstukken rondom businessplanning, strategie & innovatie, haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling en marketing. 

Over Erik Grootscholte

Buiten de grenzen van de vrijetijdssector ...

Advieswerk in Leisure vormt het merendeel van mijn werk, maar daarnaast werk ik regelmatig buiten de grenzen van de sector. Zo leerde ik pitchen voor én denken als een investeerder bij een start-up cursus op Cambridge en zette ik voor een designbureau een product in de markt. Dat werkt niet alleen verfrissend, maar geeft je ook nieuwe inzichten!

In de boksgym ...

Boksen is een van de sporten die ik met liefde beoefen. Los van dat het de ideale vorm van ontspanning is - geloof me, je gedachten dwalen niet af tijdens een partij sparren - is het ook nog eens de perfecte mix van techniek, tactiek, strategie en doorzettingsvermogen. Aspecten die ook in 'het normale leven' als adviseur van groot belang zijn.