Karin Swart

Karin voltooide de Hogere Hotelschool in Den Haag waarna zij haar masters bedrijfskunde behaalde aan de Interuniversitaire Interfaculteit Bedrijfskunde in Delft (voorloper van bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit). Daarna werkt zij als adviseur twee jaar voor het Bedrijfschap Horeca en Catering en twaalf jaar voor KPMG Management Consulting. Vanaf 1997 werkt zij samen met LAgroup bij advisering in toerisme, kunst en cultuur en festivals en evenementen op het gebied van strategie-, beleids- en marketingvraagstukken en economische impactstudies.


Over Karin Swart

In het buitenland ...

Ik reis graag. Andere culturen inspireren me. Op reis gedraag ik me zo min mogelijk als toerist, door de eet-, drink- en uitgaansplekken te zoeken waar ook de bewoners komen. Zo was er in Buenos Aires een kleine en bijzondere milonga, een klassiek muziekpaviljoentje in een park waar bewoners uit de buurt de tango dansten op zelf meegenomen muziek.

Naar een festival...

Ik laat me graag verleiden door festivals door de bundeling van (nieuw) aanbod, gedurende korte tijd te zien, veelal op speciale locaties. Zo ga ik graag naar het International Film Festival Rotterdam en International Documentary Film Festival Amsterdam en ben ieder jaar te vinden op Theaterfestival Boulevard en Over het IJ Festival.