Eigenzinnig en kennisgedreven

LAgroup staat voor samen. Binnen het adviesteam en met de opdracht-gever. Altijd met behoud van onze oprechtheid, onafhankelijkheid en objectiviteit.

LAgroup werkt met een kring van gedreven adviseurs. Geen klonen van elkaar, maar eigenzinnige individuen die de ins & outs kennen van de sectoren waarin wij opereren. Die kunnen meedenken én afstand nemen. Elk project krijgt een adviesteam dat past bij de vraagstelling en de taal spreekt van de organisaties in onze sectoren. De adviseurs kunnen bruggen slaan naar andere stakeholders, zoals financiers en overheden. En andersom ondersteunen wij overheden met beleidsontwikkeling die gedragen wordt door de betreffende sector.

Omdat wij onze eigen grenzen kennen, hebben we – naast onze kring van ervaren adviseurs – samenwerkingsverbanden met een betrouwbaar netwerk voor aanvullende specialistische vakkennis over onder andere bouwkosten, marktonderzoek, ICT en vormgeving. Alles wat nodig is om een project tot een goed einde te brengen.

Stephen Hodes & Geer Schakel
Directeuren/eigenaren

LAgroup werkt in de cloud

We hebben geen vast kantoor, de LAgroup-partners werken ieder vanuit hun eigen werkplek. Werken in de cloud biedt flexibiliteit, het is efficiënter en milieuvriendelijker. Wij werken digitaal samen, treffen elkaar regelmatig in projectteams en komen een keer per maand met z’n allen bij elkaar, iedere keer op een andere, interessante en inspirerende locatie ergens in Nederland.